Program 2019

Konserter 2019

ONSDAG 27. FEBRUAR KL. 19.00 : PROGRAMPRESENTASJON, GRATISKONSERT FOR VENNEFORENING OG SPONSORER

Arve Tellefsen, fiolin og Kjetil Bjerkestrand, piano.

Arve Tellefsen og Kjetil Bjerkestrand. Fra konsert.
Arve Tellefsen og Kjetil Bjerkestrand under Presentasjonskonserten

Vi hadde en svært hyggelig presentasjon av sommerens konserter for Kammermusikkens venneforening og sponsorer. Venneforeningen er selvfølgelig åpen for alle (påmelding under overskriften Venneforening). Som medlem i Venneforeningen støtter man Kammermusikk i Stavern, samtidig får man 25% rabatt på ordinære konserter (og 10% på Musikk, mat og vin på Hotel Wassilioff).

Arve Tellefsen hadde tatt med seg den kjente musikeren, komponisten, arrangøren og plateprodusenten, Kjetil Bjerkestrand.

KAMMERMUSIKKDAGENE torsdag 4. juli – søndag 7. juli

 

TORSDAG 4. JULI KL. 19.00: «BREAKING BACH» I LARVIK KIRKE

Breaking Bach er en uforglemmelig konsertopplevelse. Seriøsitet og lekenhet i skjønn forening med kunstnere som går inn i musikken med alle sine sanser og ressurser, både musikalske og menneskelige.

Høsten 1968 kom den ikoniske plata «Switched on Bach» av Wendy Carlos der musikk av Bach blir spilt på Moog synthesizer. Synthesizere hadde til da vært mest brukt i eksperimentell musikk, men utgivelsen spilte en sentral rolle i å bringe synthesizere til populærmusikken og har inspirert mange.

I Larvik kirke skal dette stjernelaget av musikere hedre både Bach og den lekne bearbeidelsen. I konserten vil verkene brukes, noen ganger notetro, og andre ganger i helt fri bearbeidelse, i dyp respekt for Bach og hans musikk. Det er også gitt plass for improvisasjoner.

Medvirkende er:

Arve Tellefsen (fiolin), Stig Nilsson (fiolin), Stephan Barrat-Due (fiolin), Charlie Siem (fiolin),  Ida Bryhn (bratsj), Frida Fredrikke Waaler Wærvågen (cello), Ellen Andrea Wang (kontrabass og vokal), Kjetil Bjerkestrand (synthesizer), Øystein Moen (synthesizer), Andreas Ulvo (synthesizer),  Eyolf Dale (synthesizer), Kåre Nordstoga (orgel).

Varighet ca 70 min.

Billetter kr. 425/Venneforening kr. 315

FREDAG 5. JULI KL. 19.00:  MUSIKK, MAT OG VIN PÅ HOTEL WASSILIOFF, STAVERN

Arve Tellefsen spiller blant publikum.
Fra en tidligere Musikk, mat og vin-konsert.

Medvirkende:

Arve Tellefsen, fiolin
Charlie Siem, fiolin
Kjetil Bjerkestrand, klaver
Natallia Papova, klaver
Ellen Andrea Wang, kontrabass og vokal

Musikk, mat og vin er en lett og ledig sommerkveld med musikk, mat og vin i en uformell atmosfære. Vi får en aperitif, en 3-retters middag fra Hotel Wassilioffs gode kjøkken og 3 viner.

Gavekort kr 900/Venneforening kr. 810

Varighet så lenge man har det hyggelig.

UTSOLGT

 

LØRDAG 6. JULI KL. 11.30 – 13.00, ÅPEN DAG PÅ LARVIK KULTURSKOLE

Hammergt. 15, Larvik

 

Inngangspartiet på Sliperiet, foto.

Åpen dag for barn inntil 10 år.

Medvirkende:

Kammermusikkursets deltakere.

Opplev musikk, eventyr, leker og aktiviteter på kulturskolen i Larvik. Elevene på sommerkurset tar barna med på en musikalsk oppdagelsesreise frem mot konserten kl. 13.00.

 

LØRDAG 6. JULI KL. 13.00, LYDFORSKERNE : KONSERT FOR BARN I SLIPERIET

Hammergaten 15, Larvik

Medvirkende:

Vilde Sandve Alnæs, fiolin og Inga Margrete Aas, kontrabass

Vilde og Inga er lydforskere! De elsker å finne nye lyder og lage musikk med dem. Vilde spiller fiolin og Inga spiller kontrabass. Lydforskerne tar barna med inn i en verden full a morsomme, rare, velkjente og nye lyder. Forestillingen er en blanding av musikkinnslag med Vilde & Ingas musikk, en presentasjon av instrumentene fiolin og kontrabass, lydforskernes tanker og ideer om musikk og lyd, en lydgjettelek med barn og bruk av dagligdagse gjenstander som musikkinstrumenter.

Varighet ca 30 min.

Passer for barn inntil 10 år.

Billetter kr. 50/Venneforening kr. 35

 

LØRDAG 6. JULI KL. 16.00, HJEMME HOS ESPEN OG STIAN I STAVERN

 


Fra Hjemme-hos-konserten 2018

Medvirkende:

Arve Tellefsen og Charlie Siem, fiolin

Kjetil Bjerkestrand og Natallia Papova, klaver

Artistene presenterer programmet underveis.

Hjemme-hos er blitt et populært konsept. Vi er glade for at Espen og Stian stiller sin stue til disposisjon, og vi gleder oss til å oppleve musikerne på nært hold – og kanskje føle litt på en gammeldags huskonsertstemning. Vi kan by på et program fullt av overraskelser.

Billetter kr. 325/Venneforening kr. 245

UTSOLGT

LØRDAG 6. JULI KL. 19.00, SOMMERKONSERT I FREDRIKSVERN KIRKE, STAVERN

Charlie Siem (fiolin)

Varighet ca halvannen time (med pause)

Medvirkende:

Charlie Siem (fiolin), Arve Tellefsen (fiolin), , Liv Hilde Klokk (fiolin), Sara Övinge (fiolin), Ada Meinich (bratsj), Frida Fredrikke Waaler Wærvågen (cello), Kjetil Bjerkestrand (synthesizer),  Natallia Papova (klaver) og Kåre Nordstoga (orgel og cembalo)

Vi får høre bl.a. sonate for fiolin og klaver av Debussy; J.S. Bach: Toccata og fuge i d-moll og Bachs Konsert for 2 fioliner i d-moll.

Utdeling av Arve Tellefsens talentpris til ung utøver fra Vestfold.

Billetter kr. 350/Venneforening kr. 260

 

SØNDAG 7. JULI KL. 04.00, SOLOPPGANGSKONSERT VED MINNEHALLEN I STAVERN

Varighet mellom 45-60 minutter .

Medvirkende:
Charlie Siem og Arve Tellefsen, fiolin ; Kjetil Bjerkestrand, tangenter; Ada Meinich, bratsj/campanula; Ellen Andrea Wang, kontrabass og vokal

Vi arrangerer soloppgangskonserten for 3. gang. Vi håper at alle gode ting er tre og at vi er like heldige med været i år som vi har vært tidligere. I verste fall har vi sikret oss et alternativ.

Unn deg en unik morgenstund.  Mens du venter kan du hygge deg med kaffe og croissanter. Vi serverer så lenge vi har. Det er spesielt å sitte ved Minnehallen og se solen stige opp samtidig som du hører at fuglene våkner til liv.

Unn deg en unik morgenstund. Det er de spesielle øyeblikkene man husker ; de som er litt annerledes enn hverdagen.

Billetter kr. 200/Venneforening kr. 150

SØNDAG 7. JULI KL. 13.00, AVSLUTNINGSKONSERT I FREDRIKSVERN KIRKE I STAVERN MED ELEVER FRA SOMMERKURSET

Sommerkurselever i Fredriksvern kirke 2018

Elever fra Kammermusikkens sommerkurs for strykere og pianister fra 13-20 år holder sin avslutningskonsert. Det er morgendagens musikere man her får anledning til å høre.

Varighet ca 1 time

FRI ADGANG

 

BILLETTER

Billetter kan reserveres: lill.bjorvik@gmail.com eller mobil 95 91 04 20.

Billetter i salg hos Ark bokhandel, Torget 1 i Larvik (tlf 966 25 729) eller Circle K på torvet i Stavern. Når det gjelder Musikk, mat og vin kan Hotel Wassilioff også kontaktes direkte, tlf 33 11 36 00, www.wassilioff.no

Eventuelle billetter selges også ved inngangen en halv time før konserten starter.

Bedrifter og større grupper bes henvende seg direkte til Kammermusikk i Stavern (mob. 920 29 624)